Schoonmaak

Schoonmaak

Uitgebreid dienstenpakket
Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid en varieert van algemene schoonmaak van panden en gebouwen tot industriële schoonmaak, opleveringsschoonmaak en professionele hogedrukreiniging. Scholen, kantoren, zorginstellingen, bouwplaatsen, fabrieken, noem maar op; allemaal vormen ze ons dagelijkse werkterrein. Hoewel we elke vorm van schoonmaak aanbieden, beschouwen veel klanten de integrale fabrieksschoonmaak van gebouwen én machines als ons bijzondere specialisme.

Grondige werkwijze
Als we een nieuw project starten, gaan we grondig te werk. Dat begint al bij de voorbereiding: voordat we een schoonmaakproject aanpakken voeren we altijd eerst een bezichtiging ter plekke uit. Zo kunnen we de situatie goed inschatten en met u overleggen wat hiervoor de beste werkwijze zal zijn. Vervolgens zorgen we voor een strak schoonmaakplan, waarbij we niets over het hoofd zien. We doen ons werk met veel oog voor detail en altijd keurig binnen uw planning en budget. Voor een perfect resultaat maken we in principe gebruik van onze eigen hoogwaardige schoonmaakproducten, maar in overleg met u kunnen we ook werken met uw eigen producten.

Gedreven en betrokken
Onze kracht is onze loyaliteit en betrokkenheid bij het werk én de opdrachtgever. Hoe groot de uitdaging ook is, we zoeken samen met u naar de beste manier om uw pand en omgeving schoon op te leveren. U kunt rekenen op onze grote kennis en ervaring in het schoonmaken van bedrijven, instellingen en bouwplaatsen. Dus zoekt u naar een betrouwbaar en betrokken schoonmaakbedrijf, dan zetten we ons graag voor u in.

Dat varieert van industrieel opruimwerk in de bouw tot professionele gevelreiniging met hoge druk, en van een grondige opleveringsschoonmaak van scholen en kantoren tot extra hygiënische reiniging in de zorg. Elke eenmalige of periodieke schoonmaak in Schiedam & Katwijk is bij ons in vaardige handen.

Kantoren

Heeft u ons nodig in uw kantoor voor een grondige schoonmaak? Wij zijn eenmalig of periodiek beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Scholen

Heeft uw school een frisse schoonmaakbeurt nodig? Geen zorgen wij nemen al uw zorgen uit handen. Axo Cleaning Services is eenmalig en periodiek beschikbaar om voor al uw schoonmaak problemen te zorgen. Neem contact met ons op om zo snel mogelijk een afspraak te maken!

Industrie

Heeft u een bedrijf in de industrie en is die nodig toe aan een schoonmaak beurt? Dan bent u bij het juiste adres, Axo Cleaning Services regelt al uw schoonmaak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.