Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Elke bedrijfsruimte een plaatje!
Axo Cleaning Service is een jong en enthousiast schoonmaakbedrijf, opgericht in 2018. Dankzij de jarenlange ervaring van de oprichter en de enorme inzet van alle medewerkers, zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde expert op het gebied van professionele reiniging. Daarbij strekt onze expertise zich uit van bedrijven, scholen en kantoren tot instellingen en bouwplaatsen. We hebben uitgebreide ervaring in veel sectoren en werken volgens alle geldende normen en eisen. Uiteraard zijn we VCA-gecertificeerd, zodat u als klant kunt vertrouwen op een keurige werkwijze en een onberispelijk resultaat.

Klaar voor elke uitdaging
Voor Axo Cleaning Services vormen kwaliteit en vakmanschap de basis van alle werkzaamheden. We zijn in principe optimaal inzetbaar voor middelgrote opdrachtgevers, maar we werken ook steeds vaker op grotere projecten. Daarbij kunnen we indien nodig een beroep doen op een betrouwbare ‘pool’ van flexibel inzetbare medewerkers. De kwaliteit van ons schoonmaakwerk heeft ons inmiddels een zeer goede naam bezorgd in elke regio waar we actief zijn. Onze focus ligt met name op de steden Schiedam, Katwijk en Amsterdam – en de hele driehoek daartussen. Maar we staan zeker open voor projecten buiten dit werkgebied.

Op alles voorbereid
Geen schoonmaakopdracht is ons te lastig. We zijn op alles voorbereid en spelen altijd optimaal in op uw wensen als klant. Zo kunt u onder meer rekenen op:

 • allround schoonmaakexpertise;
 • een zeer gemotiveerd team;
 • gekwalificeerde medewerkers;
 • een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit;
 • korte, directe lijnen;
 • snelheid en precisie in het werk;
 • een loyale en klantvriendelijke instelling;
 • persoonlijke aandacht en laagdrempelig contact;
 • zelf opgeleide vakmensen;
 • VCA-certificering;
 • prima verzekering tegen eventuele schade.

Kantoren

Gaat u intrekken in uw nieuwe kantoor en wilt u zeker weten dat alles grondig schoon is gemaakt? Dan bent u bij Axo Cleaning Services op het goeie adres. Wij zorgen ervoor dat alles goed is schoongemaakt zodat u een goeie frisse start kan maken, in uw nieuwe kantoor.

Scholen

Heeft u een nieuw schoolgebouw of lokaal die nog grondig schoon gemaakt moet worden? Dan ben je bij Axo Cleaning Services op de juiste plek! Wij zorgen voor een goeie frisse start. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via de knop hier beneden.

Industrie

Heeft u een nieuw industrie pand of bent u net klaar met een verbouwing? Dan is opleveringsschoonmaak zeker nodig! Wij zorgen ervoor dat alles goed is schoongemaakt zodat u er een goede frisse start in kan maken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.